Sehten Porshe Hills

Han har spelat fotboll hela livet. Och när Sehten Porse Hills fick höra att Prolympia Virserum är en idrottsskola var han övertygad om att skolan var rätt plats för honom.

Utöver idrottsfokuset blev Sehten rejält säker sin sak när han fick prata med rektorn Tina Bågenhammar. Han skulle bli lärare på Prolympia Virserum.
– Tina övertalade mig på ett sätt som var väldigt professionellt. Jag tror på första intrycket och det jag fick av Tina och några andra i personalen här under mitt första besök var ytterligare en övertygelse om att jag hör hemma här, säger han.

Dessutom gillar han att skolan ligger på en mindre, lugn ort.
– Jag vill uppfostra mina fina döttrar i en lugn och fin miljö där de kan känna sig trygga och Virserum erbjuder exakt vad jag hade önskat.

Inte särskilt svårt att förstå att Sehten Porshe Hills inte ångrar sitt beslut att börja som engelsklärare på skolan. skolan.
– Jag är relativt ny här, men skolan har redan uppfyllt och även överträffat mina förväntningar. Som arbetsgivare tycker jag att Prolympia verkligen är ”top class”. De är ärliga kommunikatörer och låter sina anställda veta vad som händer med verksamheten. Samtidigt är de flexibla och skickliga teambyggare, vilket främjar en fantastisk medarbetarupplevelse. Samt lyssnar och skapar en miljö där alla känner sig bekväma att uttrycka sina åsikter.

Faktaruta Sehten Porshe Hills

  • Behörighet:

    Engelska.

  • På Prolympia sedan:

    Augusti 2020.

  • Idrottsbakgrund/-intresse:

    Spelat fotboll i hela sitt liv och har bland annat tre guldmedaljer i Gothia cup (1997, 1998 och 1999) samt spelat i Liberias ungdomslandslag (Junior Lone Star).