Louise Zetterdahl

Pedagogen Louise Zetterdahl attraherades av Prolympias idrottsprofil och sökte sig till skolan. Hon trivdes så bra att hon har varit kvar i mer än tolv år.
– Prolympia är lite som mitt andra hem, säger hon.

Det är med glädje Louise Zetterdahl tar sig till jobbet på Prolympia varje morgon.
– Jag sökte mig hit för tolv år sedan för att jag attraherades av skolans idrottsprofil. Jag är själv handbollstjej och gillar idén om att kombinera idrott med kunskap. Sedan dess har jag blivit kvar, helt enkelt för att jag trivs så himla bra. Prolympia är lite som mitt andra hem, där både elever och mina kollegor bidrar till att jag tycker om att gå till jobbet, säger hon.

Bland alla fördelar med att jobba på Prolympia nämner Louise Zetterdahl bland annat hur lätt det är att prova nya idéer. Mycket tack vare korta beslutsvägar och nära samarbete med kollegorna.
– Jag uppskattar verkligen att det finns så stora möjligheter för oss lärare på skolan. Det är aldrig några problem att testa idéer som kommer upp. De korta beslutsvägarna gör att vi kan utvecklas och påverka vår vardag i hög grad. Det är något jag verkligen gillar.
– Sedan måste jag säga att jag verkligen trivs med samarbetet mellan lärarna på Prolympia. Tack vare att vi har semestertjänst finns vi här samtidigt, kan planera ihop och jobba mer som ett team. Så tycker jag att en modern skola ska fungera.

Faktaruta Louise Zetterdahl

  • Behörighet

    Lärare i svenska och SO samt specialpedagog.

  • På Prolympia sedan

    2009.

  • Idrottsbakgrund/-intresse

    Handboll.