Elever i klassrummet

Antagningsbesked Prolympia Växjö

 

Inom kort kommer antagningsbeskeden till Prolympia Växjö. Om du inte ansökt ännu kan du göra det HÄR. Beroende på vilken idrott du väljer finns fortfarande chans att bli antagen.  

 

Antagningsprocessen

Hos oss tillämpas syskonförtur. Det innebär att den som redan har syskon på skolan garanteras den första platsen. Därefter gäller ansökningsdatum – ju tidigare du ansökt, desto större chans att komma in. Till hösten 2023 utgår principen syskonförtur då skolan är nyöppnad och saknar befintliga elever.

 

Inom vissa specialidrotter finns ett begränsat antal platser av logistiska skäl. Är det så att du blivit antagen men att vi i nuläget inte kan erbjuda dig den specialidrott du valt kommer vi att höra av oss till dig via telefon. Du får då ta ställning till om du vill välja en annan idrott eller stå kvar i kön.

 

Datum

17/10 skickas antagningsbesked med erbjudande om plats till de som sökt årskurs 8.

24/10 skickas antagningsbesked med erbjudande om plats till de som sökt årskurs 7.

 

Har du inte fått ett antagningsbesked enligt ovan har du fortfarande chans att få en plats på skolan! I slutet av v.43 skickar vi ut ytterligare antagningsbesked för att fylla de platser som finns kvar efter att de första antagningsbeskeden gått ut. Lycka till!

 

Har du frågor?

Rickard Leo, 0736-255601, rickard.leo@prolympia.se

Henric Lilja, 0736–255642, henric.lilja@prolympia.se

Alexandra Johansson Markovic, 0736–255632 alexandra.johansson.markovic@prolympia.se