Elever som tränar bandy

Samarbetspartners

På Prolympia erbjuder vi idrottsliga förutsättningar i toppklass. Genom samarbeten med ett stort antal föreningar, förbund och partners över hela landet ser vi till att du kan utvecklas inom just din specialidrott. Tillsammans bidrar vi till att befästa Prolympias position som Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå.

Genom att ge er elever optimala förutsättningar att kombinera skola och idrott uppnår vi goda kunskapsresultat, god hälsa och ett livslångt idrottsintresse. Där spelar vår modell för idrott och föreningssamverkan stor roll.

Tillsammans med våra samarbetspartners har tagit fram en unik modell för att utveckla framgångsrika elever – såväl på som utanför idrottsarenan. Konceptet går att implementera oavsett sport, på elit- och breddnivå från elva års ålder. Samtidigt erbjuder vi verksamhet även för yngre elever där fokus ligger på allsidiga sportupplevelser, föreningsidentitet och att vara en del av den organiserade idrottsverksamheten.

Vill du veta mer om hur vi utvecklar svensk skola och idrott med vårt unika Prolympiakoncept?

Vi samarbetar med Prolympia

Här är några av våra samarbetspartners på elitnivå som bidrar till att befästa vår position som landets ledande idrottsskola.

Gå in på respektive skola för att se vilka föreningar och förbund som vi samarbetar med på just din ort.