Vi på Prolympia Sundsvall är glada över att ha genomfört tre fantastiska friluftsdagar tillsammans med våra elever och personal. Under dessa dagar fick eleverna möjlighet att utforska naturen på nära håll, uppleva spännande äventyr och stärka gemenskapen med sina klasskamrater.

På den första av friluftsdagarna stod skridskoåkning på schemat. Eleverna fick möjlighet att prova på att åka skridskor på en Gärdehov. Det var en rolig och minnesvärd dag där eleverna kunde umgås och ha kul tillsammans. Som bonus hade vi väldigt tur med vädret!

På den andra dagen var det dags för längdskidåkning och eleverna fick chansen att åka längs de fina spåren uppe på Södra Berget. Det var en härlig dag där eleverna fick kämpa sig runt spåren som var i olika längder. Alltid lika roligt att se utvecklingen som sker under en sån här dag, bra kämpat!

På den sista dagen stod slalom på schemat och eleverna fick möjlighet att åka skidor nerför Sidsjöbacken. Det var en spännande dag med många skratt och utmaningar. Vi m

ärker varje år hur många elever som kämpar och kämpar till de både lärt sig åka uppför liften och även ner för backen.

Vi är stolta över att ha kunnat genomföra dessa friluftsdagar och vill tacka eleverna, vårdnadshavarnaoch personalen för deras engagemang och deltagande. Vi ser fra emot fler spännande upplevelser i framtiden!