Prolympia och samverkande föreningar har starka varumärken, där det finns hög kompetens och förutsättningar för att kombinera goda skolresultat, personlig- och idrottslig utveckling. Vårt fokus är att värna om elevernas hälsa, skapa sunda värderingar så att eleverna får bästa förutsättningar att kombinera skola och idrott.

Vi kommer därför att ansöka om att få starta gymnasium i Gävle ht 24, förhoppningsvis i nya lokaler på FastPartners tomt mitt emot vår nya skola! Vill ni vara med på den resan tillsammans med oss?

FastPartner planerar för olika faciliteter på tomten mitt emot vår skola! Detta är endast en vision om hur området kan tänkas bli i framtiden! Ingenting är för närvarande klart men det finns en tydlig tanke!

Gå gärna in på länken nedan och gör en intresseanmälan till Prolympiagymnasiet för ditt/dina barn! ”(Detta är enbart en intresseanmälan, inget bindande)

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DxiVNRoky0eMiIkh8bXxIuIr2CfAC65Gm4MLqaqm5ldUREtBNkVXU0hMRkZRUElBTDlPNkxIRjFUMi4u

 

Med vänlig hälsning

 

Anders Lindberg

Bitr. rektor Prolympia 6-9