Nytt samarbete med Ullevi Tennis!

Prolympia och Ullevi Tennis inleder nytt samarbete!

Syftet är att erbjuda landets bästa utbildningskoncept för att kombinera kunskap och tennis i grundskolan. Prolympia och Ullevi Tennis syn på idrott och skola och hur vi utbildar människor och tennisspelare harmoniserar väl. Vi ser framemot att tillsammans skapa optimala förutsättningar för eleverna att kombinera sin skola med idrott.

Start i augusti 2019

Samarbetet startar höstterminen 2019 i augusti. Träningen kommer bedrivas av välutbildade coacher från Ullevi tennis där fokus ligger på individen. Målet är självfallet att utveckla varje enskild spelare utifrån individens förutsättningar men även att stimulera till ett livslångt idrottsintresse.

Kontakt:

Olle Johnels, idrottsansvarig Prolympia

Tel: 0736-255651

Mail: olle.johnels@prolympia.se

 

Kristian Persson, Sportchef, Ullevi Tennis

Tel:031-18 01 15

Mail: kristian.persson@ullevitk.se

Dela