Hjälp oss hjälpa Världens Barn

 

FLAGGOR

VB2019

Hjälp oss hjälpa!

 

Vi på Prolympia har fått den stora förmånen att delta i insamlingen till Världens Barn. Vi har redan nu skapat en insamling/bössa som ni kan bidra till, med sikte på Sundsvalls Torg den 30/9 då vi har en heldag till förmån för Världens Barn! Med startskott genom Prolympiajoggen den 27/9 drar vi igång en temavecka ”världshälsovecka”, där vi på olika sätt kommer att jobba med och kring Världens barn.  Vi har även förmånen att få tillgång till Sundsvalls Torg, den 30/9, där vi kommer att hitta på massa aktiviteter! Kanske vi få 500 elever att dansa samtidigt?!

Följ länken för att komma till vår insamling! Ni kan på både Schoolsoft och hemsidan se hur vi på skolan jobbar för att hjälpa Världens Barn.

 

https://start.varldensbarn.se/prolympiaskolan-sundsvall/Vår insamling

Sundsvall

Dela