Porträttbild på Alexandra Johansson-Markovic

Alexandra Johansson-Markovic ny kvalitetsutvecklare

Efter en gedigen rekryteringsprocess har vi nu förstärkt vårt team med en kvalitetsutvecklare för Prolympia SYD och Änglagårdsskolan.

I rollen kommer Alexandra Johansson-Markovic att ansvara för och utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete. Alexandra kommer även vara med och leda arbetet för att utveckla våra prioriterade områden med fokus på kunskapsuppdraget.

Varför valde du Prolympia & Änglagårdsskolan som arbetsgivare?

– Jag tycker att Prolympia & Änglagårdsskolan verkar vara en skola helt rätt i tiden. Kärnvärden och utbildningsmodell ramar in vårt uppdrag utifrån såväl styrdokument som forskning om lärande och utveckling – ett främjande och förebyggande arbete. Jag gillar också att det är en lagom stor organisation vilket skapar förutsättningar för kvalitet, helhet och goda samarbeten.

Vad ser du mest fram emot i ditt nya jobb?

– Att lära känna verksamheten och de som arbetar och studerar där. Detta för att vi gemensamt ska kunna hjälpas åt att slipa på det som kan förbättras och uppmärksamma det som görs bra. Dessutom ser vi nog alla fram emot att få arbeta under lite mer normala omständigheter och att ha både tid, ork och förutsättningar att arbeta framåt för alla elevers bästa.