Vi söker lärare i tyska/engelska åk 6-9 till Prolympia Gävle              

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Vår nybyggda skola är vackert belägen på Sätraåsen i Gävle och med gångavstånd till Monitor ERP Arena, Gavlevallen, Gunder Häggstadion, Gävle Tennishall samt Gavlehovs nya idrottsanläggningar. Vi erbjuder utbildning med fokus på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från förskola till årskurs nio.

Personalen är vår viktigaste resurs, vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi strävar systematiskt efter att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla.

 

Om dig

Prolympia i Gävle söker nu lärare för undervisning i ty 50% och eng 50% för elever i årskurs 6-9. Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas söker vi rätt person till vår skola!

Vi söker dig som har höga förväntningar på våra elevers kunskaper och värdegrund. Du som söker är en driven person med ett positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat. Du är målfokuserad, strukturerad och ser möjligheter. Relationer är viktigt och vi ser att du har ett salutugent förhållningssätt. I ditt vardagliga arbete har du förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever och vårdnadshavare som kollegor.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare arbetar du med att planera, undervisa och följa upp/bedömning och betygsättning i ämnena ty/eng. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Uppdragets förväntningar följer Skolverkets författningsordning och allmänna råd. Tjänsten innefattar mentorskap.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som erhåller eftergymnasial utbildning inom pedagogik och lärarutbildning med legitimation och behörighet för undervisning i ty/eng för elever i årskurs 6-9. Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete. Vidare har du som söker goda IT- kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under drygt ett år på heltid med möjlighet till förlängning inom ämnet engelska. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som avser arbete i skola och förskola och vara mindre än ett år gammalt.

Vi arbetar aktivt i denna rekryteringsprocess vilket innebär att urval och intervjuer hålls löpande. I denna rekryteringsprocess har vi också tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Välkommen att bli en del av Prolympia!

 

Anställningsform                             Vikariat vt 21 och läsåret 21/22 med möjlighet till förlängning

Anställningens omfattning           Heltid, alternativt 50% tyska och 50% engelska

Tillträde                                                Mars/April 2021 eller enligt överenskommelse
Löneform                                             
Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar               
1

Sysselsättningsgrad                         100%
Ort                                                         
Gävle
Kontakt                                                 Vid frågor kontakta Göran Larsson, 026-6785114
Maila ansökan till                             
goran.larsson@prolympia.se

Sista ansökningsdag                        2021-02-25

Just nu finns inga lediga jobb på denna ort

Dela