Välkommen till öppet hus 13/11 – inför höstterminen 2020

Välkommen till öppet hus på vår nya skola

Prolympia är friskolan med tydlig inriktning mot idrott och hälsa. I vår verksamhet är även trygghet och kunskap något vi starkt betonar.

Vår nybyggda skola vid Gavlehov Arenaby som stod klar höstterminen 2018 har ett exemplariskt läge, med idrottsanläggningar och skogsmiljö runt om.

Till höstterminen 2020 tar vi in 24 elever till förskoleklass (6-års) och bildar en ny klass. Till årskurs 4 tar vi in 32 nya elever. Till årskurs 6 bildar vi fyra klasser med 29 elever i varje klass och tar sammanlagt in 116 elever (varav 56 st från nuvarande årskurs 5 på skolan och 60 st från Prolympias antagningskö).

Din anmälan till vår antagningskö gör du på vår hemsida www.prolympia.se under fliken ANSÖK HÄR. På Prolympia är det anmälningsdatumet som styr intagningen och vi tillämpar också syskonförtur. För att syskonförtur ska gälla måste ett syskon till det sökande barnet redan vara elev på skolan.

Under öppet hus-kvällen finns chansen att träffa och prata med personal och elever på skolan, besöka vår fritidsklubb samt få information om köplats/antagningsprocessen! Ett ypperligt tillfälle att få veta mer om hur skolan fungerar och våra olika specialidrotter (i årskurserna 6-9).

 

Datum:                     Onsdag 13 november

 

Tid och plats:         Klockan 17.30-19.00  (förskoleklass och årskurs 4, ingång från huvudentrén från Gavlehovsvägen ) 

                                    Klockan  18.00-19.00 (årskurs 6, ingång från huvudentrén från Gavlehovsvägen)

 

Om du kommer med bil hänvisar vi till parkeringen på Gavlerinken eller Sätravallen. Tar du cykeln går det bra att parkera vid skolans cykelställ på skolgården.

Vi tycker att det ska bli en spännande kväll och ser fram emot att träffa er!

Välkommen önskar

rektor Göran Larsson med personal

Gävle

Dela