Vi söker en kvalitetsuvecklare med vilja att driva utveckling på en övergripande nivå!

Vi söker nu en kvalitetsutvecklare till Prolympia och Änglagårdsskolans huvudkontor i Jönköping. Du som kvalitetsutvecklare är med och driver företagets övergripande strategiska utvecklingsarbete med fokus på det statliga uppdraget. Du skapar förutsättningar för det pedagogiska arbetet i nära samarbete med rektorer och skolchef, men även i specifika nätverksgrupper i organisationen. Du kommer att följa upp, analysera och utvärdera skolornas systematiskt kvalitetsarbete och processleder andra övergripande utvecklingsfrågor. En viktigt del är att säkerställa att Prolympiakonceptet efterlevs.

Uppdraget innefattar såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter och ett fokus på att vara ett konsultativt stöd till våra rektorer och dess skolledarkollegor. Du kommer ha kontakt med olika myndigheter som exempelvis Skolinspektionen och Skolverket. 

Tjänsten kräver ett stort eget ansvar och innefattar resor till våra skolor på olika orter. 

Om dig

Du som söker är en person med stark drivkraft samt vilja och förmåga att få saker att hända och avsluta uppdrag. Du är kommunikativ, lyhörd för verksamhetens behov och trivs i föränderliga miljöer. Du har också förmåga att skapa förtroendefulla relationer och värdesätter ett bra samarbete med kollegor.

För att trivas hos oss delar du vår filosofi där kunskapen är i fokus och att idrotten är ett verktyg för lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademiskt utbildning med praktisk erfarenhet från arbete i skola och dess lagstiftning. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och har arbetat med processledning och kvalitetsarbete i skola. Det är meriterande om du tidigare har haft uppdrag som skolledare.

Välkommen med din ansökan

Ansök här

 

Dela