Ekonom till vinnande team!

Prolympia SYD

Prolympia och Änglagårdsskolan är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia är en skola i rörelse där vi arbetar målinriktat med kunskap, trygghet, idrott och hälsa i fokus. Vi skapar förutsättningar för våra elever till att kombinera skola och idrott i syfte att uppnå goda kunskapsresultat, god hälsa och ett livslångt idrottsintresse.

Personalen är vår viktigaste resurs, vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi strävar systematiskt efter att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med härlig lagkänsla.

Vi söker nu en ekonom till vårat huvudkontor i Jönköping.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av fakturering till i första hand kommunerna och därtill skapande av underlag till kommunerna gällande skolpengen. Vidare ingår fastställande av och fakturering av avgifter för fritidsplats, samt övrig kundfakturering. I tjänsten ingår också registrering/bokföring av leverantörsfakturor samt arbete med reskontra och tillhörande kravrutiner.

Om dig

Du som söker är en kommunikativ, självgående person med ett lösningsorienterat arbetssätt som är van att arbeta i ett stundtals högt tempo. Du har en god samarbetsförmåga och känsla för service. Vidare har du förmågan att organisera, strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Vi söker dig som är som lägst gymnasieekonom och har minst 5 års erfarenhet från liknande arbete. Du har också god vana och kunskaper att arbete i de olika Office-programmen och i olika IT-system. Meriterande är om du är van att hantera flera parallella processer.

Övrigt

Du kommer att ingå anställning i Rubato Education & Finance AB som är moderbolag för samtliga skolor i Prolympia SYD. Din arbetsplats kommer att vara på huvudkontoret som ligger på A6-området i Jönköping.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Dela