ProlympiaAkademin arrangerar ICA SUPERCAMP!

ProlympiaAkademin i samarbete med Smålands FF arrangerar ICA Supercamp på Visingsö

Den 23-25 Juni är det dags för ICA-SUPERCAMP- Prolympia/Smålands FF. Vi riktar ett stort tack till ICA och övriga samarbetspartners som möjliggjort detta unika camp och subventionerar bland annat deltagaravgiften till 995 kr. Huvudaktörer är Tommy Söderberg, Hans Lindbom, Roger Gustafsson och en Hemlig gäst. Campet kommer innehålla såväl spelarutbildning, ledarutbildning och föräldrautbildning. Prolympia SYD/Änglagårdsskolan har 50 platser att distribuera till våra skolor i södra Sverige, samt samarbetspartners. Övriga 50 platser distribuerar Smålands FF i regionen Småland, där det är först till kvarn. Se mer information i bifogad fil. Inbjudan

Anmälan görs på följande länk:

http://www.smalandsfotbollen.se/spelarutbildning/sommarlager/ica-supercamp-2014/

 *ProlympiaAkademins fundament med detta camp är att så många ungdomar som möjligt ska få en unik upplevelse oberoende av socioekonomisk status och/eller social bakgrund, samt ge ledare och föräldrar kompetensutveckling för att stödja ungdomarna på bästa sätt. Allt överskott inom ramen för ProlympiaAkademins verksamhet går dedikerat tillbaka till barn och ungdomarna i olika projekt. Campverksamheten kommer tills nästa år växa i samverkan med våra partners till andra idrotter med samma fundament.

 

Kontakt:

Henric Lilja; 0736-255642;henric.lilja@prolympia.se

Dela