SM final i hockey!

2018-02-19
Prolympia spelar SM final i hockey!

Sedan 2002 år har Prolympia haft ett framgångsrikt samarbete med HV 71 där skolan tillsammans med klubben varit med och bidragit till utvecklingen av hockeyungdomar i Vätterbygden.

Prolympia spelar den 22 februari kl:11:00 SM final i hockey. Tre skolor i Sverige har lyckats kvalificera sig till denna SM final och helt unikt så är det tre Prolympia skolor som ställs mot varandra. Prolympia Jönköping kommer i finalen möta Prolympia Göteborg och Prolympia Gävle. Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola och drivs i nära samarbete med med såväl bredd som elitföreningar. I Göteborg drivs hockeyn i samarbete med Frölunda HC och i Gävle i samarbete med Brynäs IF.

Fantastiskt roligt att vara i SM final i hockey och extra kul att två andra Prolympia skolor har kvalificerat sig. Som idrottsskola är det viktigaste för oss att barnen får bästa förutsättningar att kombinera skola och idrott och att komma såhär långt i SM är en ren bonus säger Claes Thoren, idrottansvarig Prolympia Jönköping.

Vi hälsar alla varmt välkommen till Kinnarps Arena och skol SM finalen i hockey enligt nedan spelschema.

Match 1 11:00: Prolympia Jönköping – Prolympia Västra Göteborg

Match 2 13:00: Prolympia Gävle – Förlorare match 1

Match 3 15:00: Vinnare Match 1 – Prolympia Gävle

 Kontakt:
Claes Thoren, idrottansvarig Prolympia Jönköping; 0736-255602 claes.thoren@prolympia.se
Henric Lilja, Idrott och marknadsansvarig Prolympia SYD, 0736-255642, henric.lilja@prolympia.se

 

 

 

Dela