Prolympia auktionerar ut en av Stefans Livs hjälmar till förmån för Stefan Livs Minnesfond!

Uppdatering 2017-09-10

 

Auktionen av Stefan Livs hjälm är nu live på tradera. Du hittar den på följande länk:

 

http://www.tradera.com/item/252704/289743842/stefan-liv-hjalm-till-forman-for-stefan-livs-minnesfond

 

 

Pressmedelande
2017-09-07


Prolympia auktionerar ut en av Stefans Livs hjälmar till förmån för Stefan Livs Minnesfond!

Under ett antal år har Prolympia haft en av Stefan Livs målvaktshjälmar i sin ägo, denna från finalserien 2004. Den är sprutmålad av Daveart och har förutom en bild på Stefan, en logotype som påvisar det dåvarande samarbetet med Axa samt också en autograf från Stefan själv. (se bild)

Prolympia har sedan 2002 haft ett framgångsrikt samarbete med HV 71, där skolan tillsammans med klubben varit med och bidragit till utvecklingen av hockeyungdomar i Vätterbygden. Flera av Prolympias skolor har levererat ishockeyspelare på hög nationell och internationell nivå, vilka idag återfinns på skolans Hall-of-fame.

Då Prolympia 2017 firar sitt 15:e verksamhetsår, vill vi manifestera detta och ge tillbaka till ungdomssidan genom ett bidrag till Stefan Livs minnesfond. Fonden utdelar årligen bland annat ett stipendium om 15 000 kr till bästa TV-pucksmålvakt samt till att bygga upp en målvaksakademi.

Auktionen äger rum på www.tradera.com från HV-dagen den 10 september till söndagen den 24 september. Länk till budgivningen kommer att finnas på Prolympias respektive HV 71:s hemsidor samt via sociala medier. Det vinnande budet kommer tillkännages efter avslutad budgivning. Pengarna kommer oavkortat gå till Stefans Livs Minnesfond.

Kontakt:
Rune Tedfors, grundare och huvudägare Prolympia, 0708-277 377
Henric Lilja, Idrott och marknadsansvarig Prolympia SYD, 0736-255642

Dela